מידע כללי
פיזיולוגיה של מיקרואורגניזמים פתוגנים לאדם שמקורם במזון ובמים:חיידקים, עובשים ווירוסים. אפיון מנגנונים מולקולריים הקשורים בפתוגניות: היצמדות, חדירה לרקמה, הרס תאים ודרכי התגוננות מפני מערכת החיסון. הסיבות להופעת פתוגנים חדשים, או רכישה של תכונות פתוגניות על ידי מיקרואורגניזמים המוכרים כבלתי אלימים. שיטות זיהוי קונבנציונליות ומולקולריות. מנגנוני פעולה של חומרים אנטיבקטריאליים ורכישת עמידות. מודלים מתמטיים להערכת סיכון.
פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון
|תארים מתקדמים
מקצועות קדם
(64405 - מיקרוביולוגיה של מזון ו- 64419 - מיקרוביולוגיה כללית ו- 134082 - ביולוגיה מולקולרית ו- 134121 - מיקרוביולוגיה ווירולוגיה) או 64507 - ביוטכנולוגיה מולקולרית או 64509 - תהליכי יסוד בביוטכנולוגיה
מקצועות ללא זיכוי נוסף
מידע סמסטריאלי
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. ירון סימה
הערות
-
קבוצה 77 סגורה לסיניים בלבד.
קבוצות רישום
|
|
|
|
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. ירון סימה
קבוצות רישום
|
|
|
|
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה
אחראים
דר. לאונג קא ין
קבוצות רישום
|
|