מידע כללי
עקרונות בסיסיים בגנטיקה של חיידקים (אופרוני הלקטוז והטריפטופן), אנזימים רסטריקציה, פלסמידים, ספריות, DNA טכנולוגיות הספג, ריצוף DNA, הליכה לאורך כרומוזום, אמפליפיקציה של DNA, מוטגנזה מכוונת, מערכות ביטוי בפרוקריוטים ואאוקריוטים, מערכי DNA, RNA לא מקודד, בע"ח טרנסגניים, שיבוט בע"ח, מבוא לריפוי גנטי, מבוא לביולוגיה סינתטית, מבוא לביולוגיה מבנית.
פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון
מקצועות קדם
(64322 - כימיה של מזון ו- 64419 - מיקרוביולוגיה כללית ו- 64523 - מבוא לביוטכנולוגיה מולקולרית) או (134019 - מבוא לביוכימיה ואנזימולוגיה ו- 134113 - מסלולים מטבולים)
מקצועות ללא זיכוי נוסף
134132 - הנדסה גנטית 136083 - הנדסה גנטית
מידע סמסטריאלי
שעות שבועיות
3.5 נקודות אקדמיות • 3 שעות הרצאה • 1 שעות תרגול
הערות
-
קבוצה 77 סגורה לסיניים בלבד.
קבוצות רישום
|
|
שעות שבועיות
3.5 נקודות אקדמיות • 3 שעות הרצאה • 1 שעות תרגול
אחראים
דר. רייזל יצחק
מבחנים
מועד א: 02-05-2024 09:00 - 12:00- הנ.מזון 100. 247. 300.
- הנ.מזון 100. 300.
קבוצות רישום
|
|
|
|
שעות שבועיות
3.5 נקודות אקדמיות • 3 שעות הרצאה • 1 שעות תרגול
הערות
-
קבוצה 77 סגורה לסיניים בלבד
קבוצות רישום
|
|