מידע כללי
תאים פרוקריוטים מבנה ותפקיד, השפעת גורמים כימופיסיקליים על גידול וקיום מיקרואורגניזמים ופתוח מנגנוני עמידות, גידול חידקים הלופלים, תרמופילים ופסיכרופילים. חלקם של החידקים במחזור החומר בטבע, שיטות בידוד, העשרה וגידול מיקרואורגניזמים. מיון וזיהוי חידקים. העברת חומר גנטי בחידקים, יצירת אנרגיה בחידקים. חידקים פוטוסינטטים. ספורות בקטריאליות, וירוסים ובקטריופג'. אבולוציה מקרוביאלית וסיסטמטיקה.
פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון
מקצועות קדם
(64522 - מבוא להנ. ביוטכנולוגיה ומזון ו- 134058 - ביולוגיה 1) או (134058 - ביולוגיה 1 ו- 134067)
מקצועות צמודים
מקצועות ללא זיכוי נוסף
64409 134057 134121 - מיקרוביולוגיה ווירולוגיה 274245 - בקטריולוגיה כללית 274372 - בקטריולוגיה
מידע סמסטריאלי
שעות שבועיות
3 נקודות אקדמיות • 3 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. ירון סימה
הערות
-
קבוצה 77 מיועדת לסינים בלבד.
מבחנים
מועד א: 26-08-2024 מועד ב: 15-10-2024קבוצות רישום
|
|
|
|
שעות שבועיות
3 נקודות אקדמיות • 3 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. ירון סימה
הערות
-
קבוצה 77 סגורה לסיניים בלבד בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
מבחנים
מועד א: 10-07-2023 09:00 - 12:00- הנ.מזון 100. 300.
- ה.כימית 3. 4.
קבוצות רישום
|
|
|
|
שעות שבועיות
3 נקודות אקדמיות • 3 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. ירון סימה
הערות
-
ההרצאות יינתנו יחד עם ביולוגיה באולם 100 בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון.
מבחנים
מועד א: 04-07-2022 09:00 - 12:00- הנ.מזון 100. 247.
- ויזין 1.
- הנ.מזון 100. 247.
קבוצות רישום
|
|
|
|