מידע כללי
טכניקות בסיסיות במיקרוביולוגיה, צביעות, הכנת קרקעי מזון, השפעת גורמים כימו-פיסקלים על חידקים, הערכה כמותית של חידקים, מחזור החומר בטבע, גידול חידקים, סיסטמטיקה של חידקים, בקטריופג, ספורות.
פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון
מקצועות קדם
(64522 - מבוא להנ. ביוטכנולוגיה ומזון ו- 134058 - ביולוגיה 1)
מקצועות ללא זיכוי נוסף
64404
מידע סמסטריאלי
שעות שבועיות
1.5 נקודות אקדמיות • 4 שעות מעבדה
אחראים
דר. רייזל יצחק
הערות
-
קבוצה 77 סגורה לסיניים בלבד.
-
סטודנטים שירשמו ללא זוג, יצוותו עפ"י החלטת צוות הקורס.
-
במידה והנכם נדרשים להירשם לקורס זה עפ"י המערכת המומלצת ואין מקומות לרישום, יש לפנות לרכזת ההסמכה במייל.
-
קבוצה 77 רק לסינים
קבוצות רישום
|
|
|
|
|
|
|
|
שעות שבועיות
1.5 נקודות אקדמיות • 4 שעות מעבדה
אחראים
פרופ. ירון סימה
הערות
-
המעבדות מתקיימות בזוגות בכל שבוע.
-
סטודנטים שירשמו ללא זוג, יצוותו עפ"י החלטת צוות הקורס.
-
במידה והנכם נדרשים להירשם לקורס זה עפ"י המערכת המומלצת ואין מקומות לרישום, יש לפנות לרכזת ההסמכה במייל.
קבוצות רישום
|
|
|
|
|
|
|
|
שעות שבועיות
1.5 נקודות אקדמיות • 4 שעות מעבדה
אחראים
פרופ. ירון סימה
הערות
-
המעבדות מתקיימות בזוגות בכל שבוע.
-
סטודנטים שירשמו ללא זוג, יצוותו עפ"י החלטת צוות הקורס.
-
במידה והינכם נדרשים להירשם לקורס זה עפ"י המערכת המומלצת ואין מקומות לרישום, יש לפנות לרכזת ההסמכה במייל.
קבוצות רישום
|
|
|
|
|
|