מידע כללי
גידול מיקרוביאלי: תיאור כימי, שיטות מדידה, קינטיקה, קבלת תוצרים. תאוריה וישום של תרבית רציפה. פרודקטיבות בתהליך רציף ומנתי. מעבר חמצן בראקטורים ביולוגיים: שיטות מדידה והקשר בין הספק וקבוע מעבר החמצן, עיקור וגימלון של ריאקטורים ביולוגיים. אנזימים וריאקטורים אנזימתיים. ריאקטורים לתאים אנימליים. ניתוח פרמנטציות: חומצות אמינו אנטיביוטיקות. הערכה כלכלית של תהליכי פרמנטציה.
פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון
מקצועות קדם
(64115 - מכניקה של זורמים ו- 64419 - מיקרוביולוגיה כללית)
מקצועות ללא זיכוי נוסף
68509 - תהליכי יסוד בביוטכנולוגיה
מידע סמסטריאלי
שעות שבועיות
3.5 נקודות אקדמיות • 3 שעות הרצאה • 1 שעות תרגול
הערות
-
קבוצה 77 סגורה לסיניים בלבד.
קבוצות רישום
|
|
שעות שבועיות
3.5 נקודות אקדמיות • 3 שעות הרצאה • 1 שעות תרגול
אחראים
פרופ. שוהם יובל
מבחנים
מועד א: 07-05-2024 09:00 - 12:00- הנ.מזון 100. 247. 300.
- הנ.מזון 100. 400.
בחנים
מועד א: 10-03-2024 12:30 - 14:30- הנ.מזון 100, 247,
קבוצות רישום
|
|
|
|
שעות שבועיות
3.5 נקודות אקדמיות • 3 שעות הרצאה • 1 שעות תרגול
הערות
-
קבוצה 77 סגורה לסיניים בלבד
בחנים
מועד א: 10-03-2024 12:30 - 14:30- הנ.מזון 100, 247,
קבוצות רישום
|
|