עקרונות הדגימה הסטטיסטית, התפלגויות סטטיסטיות היפרגיאומטרית בינומית ופואסונית, עקום אפיון תפעולי. דגימה בודדת וכפולה, דגימה מרובה, סיכוני יצרן וסיכוני צרכן. מערכי ייצור בתעשיית המזון והתרופות: קליטה, איחסון חומרי גלם, ייצור, תוצרת מוגמרת, חדרים נקיים. תקנים לתנאי ייצור נאותים. בקרת איכות של חומרי גלם ותוצרת מוגמרת, בקרת איכות מול אבטחת איכות. תקן מעבדת איכות, ניהול חיטוי והגיינה. סימון מוצרי מזון ופארמה- תקנים בישראל ובעולם ואלידציה. ביקורות ותיעוד.

פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון

מקצועות קדם

(64324 - שיטות אנליטיות בביוטכ' ומזון ו- 94481 - מבוא להסתברות וסטטיסטיקה)


מידע סמסטריאלי