חשיבות ביצוע בדיקות אנליטיות של מוצרי מזון. סטנדרטים ביצור מזון והגופים המפקחים בארץ ובעולם. מושגים: GMP, HACCP, ISO, תוויות מזון._ספקטרוסקופיה ופולרימטריה - רקע ושימושים באנליזת מזון. גז כרומטוגרף, ספקטרומטריית מסות, כרומטוגרפיית נוזלים - רקע תאורטי של כל שיטה ושימושים באנליזת מזון. שיטות אימונולוגיות לאנליזה של מזון. תוספי מזון ותוספי תזונה. אלרגנים במזון.

פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון

מקצועות קדם

64322 - כימיה של מזון


מקצועות ללא זיכוי נוסף

64306 64308


מידע סמסטריאלי