מידע כללי
חשיבות ביצוע בדיקות אנליטיות של מוצרי מזון. סטנדרטים ביצור מזון והגופים המפקחים בארץ ובעולם. מושגים: GMP, HACCP, ISO, תוויות מזון._ספקטרוסקופיה ופולרימטריה - רקע ושימושים באנליזת מזון. גז כרומטוגרף, ספקטרומטריית מסות, כרומטוגרפיית נוזלים - רקע תאורטי של כל שיטה ושימושים באנליזת מזון. שיטות אימונולוגיות לאנליזה של מזון. תוספי מזון ותוספי תזונה. אלרגנים במזון.
פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון
מקצועות קדם
מקצועות ללא זיכוי נוסף
64306 64308
מידע סמסטריאלי
שעות שבועיות
3 נקודות אקדמיות • 3 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. פישמן אילת
הערות
-
קבוצה 77 סגורה לסיניים בלבד.
מבחנים
מועד א: 16-05-2024 09:00 - 12:00- הנ.מזון 100. 247. 300.
- הנ.מזון 100. 247.
קבוצות רישום
|
|
|
|
שעות שבועיות
3 נקודות אקדמיות • 3 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. פישמן אילת
מבחנים
מועד א: 14-02-2023 מועד ב: 14-03-2023קבוצות רישום
|
|
|
|
שעות שבועיות
3 נקודות אקדמיות • 3 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. פישמן אילת
מבחנים
מועד א: 11-02-2022 09:00 - 12:00- הנ.מזון 100. 247. 300.
- ויזין 1.
- הנ.מזון 100. 247.
- הנ.מזון 247. 300.
קבוצות רישום
|
|
|
|