מידע כללי
פרקים נבחרים בטכנולוגיה ובמדעי המזון כגון: טכנולוגיה של גבינות, בקרה בתעשית המזון, תהליכי עיבוד אבקות, מזון אורגני, טכנולוגיה של שוקולד, תהליך פיתוח מוצרים ועוד. הערה: מתכונת הקורס זהה לזו של המקצוע 064211-פרקים נבחרים בטכנולוגיה של מזון ב' (כלומר לקט הרצאות ע"י מרצים שונים מהתעשיה ומהאקדמיה). חלק מהנושאים נלמדים במקצוע 064210 ואחרים במסגרת המקצוע 064211. במהלך שנה אקדמית לא תהיה חפיפה בין הנושאים של שני המקצועות כך שניתן ומומלץ לקחת את שניהם, במסגרת המסלול להנדסת מזון.
פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון
מקצועות קדם
מקצועות ללא זיכוי נוסף (מכילים)
66010 - תכן מפעלי מזון וביוטכנולוגיה
מידע סמסטריאלי
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. ליבני יואב
מבחנים
מועד א: 02-02-2023 מועד ב: 05-03-2023קבוצות רישום
|
|
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. ליבני יואב
מבחנים
מועד א: 14-02-2022 13:00 - 16:00- הנ.מזון 247. 300.
- הנ.מזון 300.
- הנ.מזון 247.
קבוצות רישום
|
|
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. ליבני יואב
הערות
-
7 מיפגשים ע"פ לוז שיתפרסם.
מבחנים
מועד א: 11-02-2021 13:00 - 16:00 מועד ב: 16-03-2021 13:00 - 16:00קבוצות רישום
|
|