פרקים נבחרים בטכנולוגיה ובמדעי המזון כגון: טכנולוגיה של גבינות, בקרה בתעשית המזון, תהליכי עיבוד אבקות, מזון אורגני, טכנולוגיה של שוקולד, תהליך פיתוח מוצרים ועוד. הערה: מתכונת הקורס זהה לזו של המקצוע 064211-פרקים נבחרים בטכנולוגיה של מזון ב' (כלומר לקט הרצאות ע"י מרצים שונים מהתעשיה ומהאקדמיה). חלק מהנושאים נלמדים במקצוע 064210 ואחרים במסגרת המקצוע 064211. במהלך שנה אקדמית לא תהיה חפיפה בין הנושאים של שני המקצועות כך שניתן ומומלץ לקחת את שניהם, במסגרת המסלול להנדסת מזון.

פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון

מקצועות קדם

64322 - כימיה של מזון


מקצועות ללא זיכוי נוסף (מכילים)

66010 - תכן מפעלי מזון וביוטכנולוגיה


מידע סמסטריאלי