קורס זה יקנה לסטודנטים ידע בסיסי ומעשי בטכנולוגיות מתקדמות לעיבוד ואפיון מזון וחומרים ביולוגיים כמו גם בפיתוח מוצרים ותהליכים בתעשיית המזון, כולל: אפיון תכונות מכאניות ותרמיות, אנליזות סנסוריאליות, ניתוח קינטיקה של אינאקטיבצית אנזימים ומיקרואורגניזמים, מיקרוסקופיה וטכנולוגיות עיבוד חדשניות. קורס זה כולל גם אינטגרציה של ידע קודם בפרויקט לפיתוח מוצר חדשני.

פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון

מקצועות קדם

(64117 - תופעות מעבר חום ו- 64238 - מדע וטכנולוגיה של ביו-חומרים ו- 64239 - מע.בהנ. תהליכים וחומרים ביולוגיים ו- 64405 - מיקרוביולוגיה של מזון ו- 66217 - אריזה וחיי מדף, מזון ומוצרים) או (64117 - תופעות מעבר חום ו- 64239 - מע.בהנ. תהליכים וחומרים ביולוגיים ו- 64250 - מדע וטכנולוגיה של ביו-חומרים ו- 64420 - מיקרוביולוגיה של מזון ו- 66217 - אריזה וחיי מדף, מזון ומוצרים)


מקצועות ללא זיכוי נוסף (מוכלים)

64242 - טכנול.מתקדמות בהנ.מזון וביוט'. מ'


מידע סמסטריאלי