מעבדה זו תקנה לסטודנטים ידע וניסיון בתפעול יחידות פעולה בסיסיות הנפוצות בתחומי הביוטכנולוגיה התהליכית והנדסת מזון. בוגרי הקורס ידעו לשלב ידע קודם ולהפעיל יחידות ציוד ואנליזה התחומי מעבר חום, חומר ואפיון זורמים כמו גם לנתח מידע הנאסף מיחידות אלו ולהציגו בדו"ח מקצועי.

פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון

מקצועות קדם

(64115 - מכניקה של זורמים ו- 64117 - תופעות מעבר חום ו- 64118 - תופעות מעבר חומר)


מקצועות ללא זיכוי נוסף

64235


מידע סמסטריאלי