ויסות צריכת המזון. מערכת העיכול : מבנה ותפקוד. חלבונים : הערכת התצרוכת, חומצות אמינו הכרחיות. ערך תזונתי ושיטות לקביעתו. מטבוליזם של חומצות אמינו. הפחמימיות בתזונה : בקרה הורמונלית, ליקויים מטבוליים. שומנים : חומצות שומן הכרחיות, עיכול, ספיגה וחימצון, כולסטרול, ליפופרוטאינים. אנרגטיקה, אנרגיה, בקרה. הקשר בין חלבונים, שומנים, פחמימות והתצרוכת האנרגטית במטבוליזם ובהרכב התפריט.

פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון

מקצועות קדם

64322 - כימיה של מזון


מקצועות ללא זיכוי נוסף

64615 - תזונה


מידע סמסטריאלי