מידע כללי
הקדמה למדעי התזונה והמטבוליזם. מערכת העיכול: מבנה ותפקוד. חומרי מזון מספקי אנרגיה באופן כללי, עיכול, ספיגה, מטבוליזם ובקרת תאבון. חלבונים: שיטות לערכת איכות תזונתית, קצבה יומית מומלצת, מטבוליזם של חומצות שומן, בקרה הורמונלית, מיקרוביאוטה. שומנים: מטבוליזם, חומצות אמינו. פחמימות וסיבים: מטבוליזם. הרכבה של תפריט מאוזן. הכרחיות, כולסטרול, ליפופרוטאינים. ויטמינים ומינרלים באופן כללי.
פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון
מקצועות קדם
(64322 - כימיה של מזון ו- 134113 - מסלולים מטבולים)
מקצועות ללא זיכוי נוסף
מידע סמסטריאלי
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. חבר מירון-הולץ אסתר
קבוצות רישום
|
|
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. חבר מירון-הולץ אסתר
מבחנים
מועד א: 15-02-2023 מועד ב: 12-03-2023קבוצות רישום
|
|
|
|
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה
קבוצות רישום
|
|