מידע כללי
מהי ביוטכנולוגיה ומהי הנדסת מזון, המפגש בין מדע בסיסי למדע יישומי, תכונות של מזון והערכת מזון, התא כבית חרושת לייצור ביוכימיקליים, נקודות מרכזיות בייצור וחקר הנדסת מזון וביוטכנולוגיה, הקשר שבין מזון ובריאות, הגנום המיקרוביאלי ושימושו בתכנון חיסונים ודיאגנוסטיקה, תאים מיקרוביאליים ככלי ביוטכנולוגי, דוגמאות לתהליכי ייצור מזון וייצור ביוטכנולוגי.
פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון
מקצועות ללא זיכוי נוסף (מכילים)
64519
מידע סמסטריאלי
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 1 שעות הרצאה • 2 שעות תרגול
הערות
-
קבוצה 77 סגורה לסיניים בלבד.
קבוצות רישום
|
|
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 1 שעות הרצאה • 2 שעות תרגול
אחראים
פרופ. לזמס אורי
קבוצות רישום
|
|
|
|
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 1 שעות הרצאה • 2 שעות תרגול
הערות
-
קבוצה 77 סגורה לסיניים בלבד
קבוצות רישום
|
|