מידע כללי
התקינה משמשת תנאי סף והכרחי לסחר בעולם ואמצעי לחיסכון בעלויות. הקורס מלמד את תהליך התקינה והבנת היתרונות ואופן השימוש בו וכן המערכות המפתחות אותם. איכות, תקנים - מהות, מבנה, תהליכי הכנה משפחות וסוגים, מטרות ויתרונות התקינה, גופי תקינה, נהול איכות, בקרת איכות סטטיסטית, תורת המדידה, בדיקות ללא הרס, הגורם האנושי באיכות.
פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון
מידע סמסטריאלי
שעות שבועיות
1 נקודות אקדמיות • 1 שעות הרצאה
אחראים
מר סגל רוברט
הערות
-
הקורס יועבר באולם 300
-
הקורס יועבר אחת לשבועיים
מבחנים
מועד א: 01-09-2024 מועד ב: 29-09-2024קבוצות רישום
|
|
שעות שבועיות
1 נקודות אקדמיות • 1 שעות הרצאה
אחראים
מר סגל רוברט
הערות
-
הקורס יועבר באולם 300
מבחנים
מועד א: 17-07-2023 13:00 - 16:00- הנ.מזון 300.
- הנ.מזון 247.
קבוצות רישום
|
|
שעות שבועיות
1 נקודות אקדמיות • 1 שעות הרצאה
אחראים
מר סגל רוברט
הערות
-
נוכחות חובה.
מבחנים
מועד א: 13-07-2022 13:00 - 16:00- הנ.מזון 300.
- הנ.מזון 300.
קבוצות רישום
|
|