מידע כללי
מטרת הקורס להעניק לסטודנט את הרקע הבסיסי בתהליכי העיבוד של מוצרי פרי וירק מתוך הבנה של התהליכים הביוכימיים השונים המתרחשים בתוצרת הטרייה אחרי הקטיף ואף אחרי תהליכי העיבוד המגוונים תוך כדי הכרות עם טכנולוגיות העיבוד ויחידות העיבוד השונות.
פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון
מקצועות קדם
(64212 - טכנולוגיה של מזון ו- 64322 - כימיה של מזון)
מידע סמסטריאלי
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. חבר שפיגלמן אבי
הערות
-
קבוצה 77 סגורה לסיניים בלבד
קבוצות רישום
|
|
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. חבר שפיגלמן אבי
הערות
-
נוכחות חובה ב- %80 מהקורס + %100 במצגות סטודנטים בסוף הקורס שיתקיימו בשלושת השיעורים האחרונים.
-
אין הקלטות בקורס
מבחנים
מועד א: 13-07-2023 09:00 - 12:00- הנ.מזון 300.
- הנ.מזון 300.
קבוצות רישום
|
|
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. חבר שפיגלמן אבי
מבחנים
מועד א: 16-02-2021 09:00 - 12:00 מועד ב: 11-03-2021 09:00 - 12:00קבוצות רישום
|
|