פרקים נבחרים בטכנולוגיה ובמדעי המזון כגון: חדשנות בעולם החלבונים הצמחיים ויישומם בתעשית המזון, כשרות במפעלי מזון, ייבוש בהתזה ותרכובות מזון ייעודיות, טכנולוגיה של תה, איפיון הקמה ובקרה של קווי ייצור במפעלי מזון, טכנולוגיה של בשר ומוצריו, תקינה ורגולציה במזון, הערכה סנסורית. הערה: מתכונת הקורס זהה לזו של הקורס 064210-פרקים נבחרים בטכנולוגיה של מזון א' (כלומר לקט הרצאות ע"י מרצים שונים מהתעשיה ומהאקדמיה). חלק מהנושאים נלמדים במקצוע 064210 ואחרים במסגרת המקצוע 064211. במהלך שנה אקדמית לא תהיה חפיפה בין הנושאים שניתנים בשני המקצועות כך שניתן ומומלץ לקחת את שניהם, במסגרת המסלול להנדסת מזון.

פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון

מקצועות קדם

64322 - כימיה של מזון


מקצועות ללא זיכוי נוסף (מכילים)

66010 - תכן מפעלי מזון וביוטכנולוגיה


מידע סמסטריאלי