מידע כללי
מבוא: מבנה ותכונות מזון וחומרים ביולוגיים וחשיבותם בתחומי הטכנולוגיה הרלוונטיים. מבנה ותכונות מים נוזליים וקרח: תמיסות, אפקטים ייחודיים ליון, סוכרים והשפעתם על מבנה המים, מתח פנים, נימיות קפילריות והרטבה: נוקלאציה וגיבוש: הקפאה, מעבר זכוכיתי, פולימרים: סוגי פולימרים בביוטכנולוגיה ומזון, סוגי קשר, קונפורמציות, קונפיגורציות, פיזיקה בסיסית של פולימרים, תרמודינמיקה של תמיסות פולימרים, ריאולוגיה ומבנה פולימיזציה וג'לציה: תפיחה והתכווצות ג'לים, התארגנות עצמית: יציבות מערכות קולואידיות.
פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תארים מתקדמים
מקצועות ללא זיכוי נוסף
64238 - מדע וטכנולוגיה של ביו-חומרים 64250 - מדע וטכנולוגיה של ביו-חומרים
מידע סמסטריאלי
שעות שבועיות
3 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה • 2 שעות תרגול
קבוצות רישום
|
|
שעות שבועיות
3 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה • 2 שעות תרגול
הערות
-
בחלק מהשבועות ההרצאה תמשך שעתיים ובחלק מהשבועות תמשך 3 שעות.
-
לוז להרצאות ותרגולים יפורסם בתחילת הסמסטר.
קבוצות רישום
|
|
|
|
שעות שבועיות
3 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה • 2 שעות תרגול
אחראים
פרופ. ליבני יואב
הערות
-
ההרצאות יועברו בחדר 300
-
בחלק מהשבועות ההרצאה תמשך שעתיים בחלק מהשבועות ההרצה תשמך שלוש שעות
מבחנים
מועד א: 12-07-2021 מועד ב: 10-10-2021קבוצות רישום
|
|