Basic Information
Topics# Preventive Nutrition# Prevention of Coronary Heart Disease, Cancer, Osteoporosis, Metabolic Syndrome and Ways to Prologn Life Through Caloric Restrictions.
Faculty: Biotechnology and Food Engineering
|Undergraduate Studies
|Graduate Studies
Pre-required courses
Semestrial Information
Weekly Hours
2 Academic Credit • 2 Lecture Hours
Responsible(s)
Esther Meyron Holtz
Notes
-
הקורס יינתן בשפה האנגלית.
-
נוכחות חובה.
-
הקורב יועבר באולם 300
Registration Groups
|
|
Weekly Hours
2 Academic Credit • 2 Lecture Hours
Responsible(s)
Esther Meyron Holtz
Notes
-
הקורס יינתן בשפה האנגלית.
-
נוכחות חובה.
-
הקורס יינתן בחדר 100 בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון.
Registration Groups
|
|
Weekly Hours
2 Academic Credit • 2 Lecture Hours
Responsible(s)
Esther Meyron Holtz
Notes
-
נוכחות חובה. הקורס יינתן במשך 8 שבועות, לפי לו"ז.