מידע כללי
חומרים חדישים והשימוש שלהם בתעשיית הביוטכנולוגיה והמזון.סקירה של קבוצות החומרים העיקריות בתעשייה תוך התמקדותבאיפיון שלהם ובשיטות המגוונות להשפיע על תכונותיהם. התמקדות בחומרים מרוכבים, חומרים בהשראת הטבע, חומרים חכמים, חומרים אנטי בקטריאלים ובעלי פני שטח פעילים. תוצאות למידה:בסיום הקורס הסטודנטים: 1. יכירו את קבוצות החומרים העיקריות בתעשיית המזון והתרופות וידעו לאפיין אותם. 2. יבינו כיצד חומרים דומים יכולים להיות בעלי שימושים שונים. 3. יכירו שיטות מתקדמות לעיבוד חומרים אכילים לתעשיות המזון והתרופות. 4. יבינו את חשיבות המחקר לפיתוח חומרים חדישים בתעשיות המזון והתרופות.
פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תארים מתקדמים
מקצועות קדם
מידע סמסטריאלי
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. חבר מזרחי בעז
קבוצות רישום
|
|
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. חבר מזרחי בעז
מבחנים
מועד א: 21-02-2023 מועד ב: 16-03-2023קבוצות רישום
|
|
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. חבר מזרחי בעז
מבחנים
מועד א: 18-02-2022 09:00 - 12:00- הנ.מזון 100. 247.
- הנ.מזון 100. 300.
- הנ.מזון 300.
קבוצות רישום
|
|
|
|