Basic Information
The Course Focuses On Principals and Methods Used For Sensory Evaluation of Food. Basic Understanding of Anatomy and Physiology Of The Chemical Senses and Factors Affecting Their Activity. Sensory Tests Will Be Studied and The Capabilities and Limitations of Each Will Be Discussed. in Addition, Statistical Analysis of Test Results Will Be Practiced As Well As Withdrawing Meaningful Conclusions. Learning to Select Judges and Training Them As Panel Members. Students Will Experience Performance of Sensory Tests, Analyzing The Data and Withdrawing Conclusions As Well As Taking Part in Designing A Sensory Test.
Faculty: Biotechnology and Food Engineering
|Undergraduate Studies
|Graduate Studies
Pre-required courses
(64238 - Biomaterial Science and Technology and 94480 - מבוא להסתברות וסטטיסטיקה)
Semestrial Information
Weekly Hours
2.5 Academic Credit • 2 Lecture Hours • 1 Discussion Hours
Responsible(s)
Libi Marchenkov Fla
Notes
-
לאורך הסמסטר יתקיימו 3 מעבדות בשעות הקורס במקום ההרצאות.
-
בשאר השבועות יתקיימו 3 שעות הרצאה.
-
ההשתתפות במעבדות חובה
Exams
Session A: 30-04-2024 13:00 - 16:00- הנ.מזון 300.
- הנ.מזון 300.
Registration Groups
|
|
Weekly Hours
2.5 Academic Credit • 2 Lecture Hours • 1 Discussion Hours
Responsible(s)
Hanna Peleg
Notes
-
לאורך הסמסטר יתקיימו 3 מעבדות בשעות הקורס במקום ההרצאות.
-
בשאר השבועות יתקיימו 3 שעות הרצאה.
-
ההשתתפות במעבדות חובה
Exams
Session A: 12-02-2023 Session B: 08-03-2023Registration Groups
|
|
Weekly Hours
2.5 Academic Credit • 2 Lecture Hours • 1 Discussion Hours
Responsible(s)
Hanna Peleg
Notes
-
לאורך הסמסטר יתקיימו 3 מעבדות בשעות הקורס במקום ההרצאות.
-
בשאר השבועות יתקיימו 3 שעות הרצאה.
-
השתתפות במעבדות חובה.
Exams
Session A: 14-02-2021 13:00 - 16:00 Session B: 09-03-2021 13:00 - 16:00Registration Groups
|
|