מידע כללי
הבשלת ענבים, הכנות לבציר, עיבוד מיכני, דו-תחמוצת גפרית, מגע ציפה-קליפה, תיקוני ציפה, שמרי יין, תסיסה (תסיסה כוהלית, תסיסה תקועה, תוצרי לוואי, תסיסה מלו-לקטית), שארית סוכר, פעולות יסוד בתהליך (שפיה, ייצוב, סנון, ערבוב, שיפור, אכסון, סניטציה), התישנות, חביות עץ אלון, ביקבוק, בקרת איכות, בעיות בקלקול יין, יינות מיוחדים.
פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון
|תארים מתקדמים
מקצועות קדם
(64322 - כימיה של מזון ו- 125801 - כימיה אורגנית)
מידע סמסטריאלי
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה
אחראים
דר. מרגלית יאיר
מבחנים
מועד א: 03-02-2022 13:00 - 14:00- הנ.מזון 100. 247. 300.
- ויזין 1.
- הנ.מזון 100. 247.
- הנ.מזון 247.
קבוצות רישום
|
|
שעות שבועיות
2 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה
אחראים
דר. מרגלית יאיר
מבחנים
מועד ב: 02-03-2021-
אין בחינה
קבוצות רישום
|
|