שיטות שונות לקביעת רטיבות במזון. קביעת כמות ואיכות של שמנים במזון: ערך פרוקסיד, מספר יוד, אלדהידים נדיפים, הרכב חומצות שומן ע"י גז כרומטוגרף וספקטרומטריית מסות. קביעת תרופות בעזרת HPLC. בדיקת זיוף בגבינות ובבשר ע"י שיטות אימונולוגיות. קביעת כמות חלבון במזון בשיטת קלדל ושיטה ספקטרוסקופית. קביעת קפאין ונוגדי חימצון במשקאות.

פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון

מקצועות קדם

(64322 - כימיה של מזון ו- 64325 - מעבדה בביוכימיה)


מקצועות צמודים

64324 - שיטות אנליטיות בביוטכ' ומזון


מקצועות ללא זיכוי נוסף

64307 64309


מידע סמסטריאלי