בדיקות איכותיות וכמותיות של סוכרים. שיטות להפרדה אפיון וקביעת חלבונים. תכונות מסיסות של חלבוני חלב. הערכת דנטורציה של חלבונים. מאפיינים של השחמה בלתי אנזימטית ואנזימטית. הפרדה ואפיון של ליפידים, קינטיקה של תגובות אנזימטיות. יציבות ויטמין C בטיפולים פיזיקליים.

פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון

מקצועות קדם

(125101 - כימיה אנליטית 1 למהנדסים ו- 134019 - מבוא לביוכימיה ואנזימולוגיה) או (125801 - כימיה אורגנית ו- 134019 - מבוא לביוכימיה ואנזימולוגיה)


מקצועות צמודים

64322 - כימיה של מזון


מקצועות ללא זיכוי נוסף

64323


מידע סמסטריאלי