מידע כללי
ליפידים במזון: מבנה, תכונות ושימושים במזון, תגובות, היבטים תזונתיים, ליפידים מובנים. חימצון שמנים, אנטיאוקסידנטים וקרוטנואידים. סוכרים: תכונות, נגזרות. רב סוכרים וסיבים תזונתיים: מבנה, תכונות ושימושים במזון. השחמת מייארד והיבטים בריאותיים שלה, השחמה אנזימתית. חומצות אמינו, פפטידים, חלבונים במערכות מזון, שימוש באנזימים בתעשית המזון, פעילות מים והשפעתה על קינטיקה של תגובות במזון.
פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון
מקצועות קדם
(125801 - כימיה אורגנית ו- 134019 - מבוא לביוכימיה ואנזימולוגיה)
מידע סמסטריאלי
שעות שבועיות
3 נקודות אקדמיות • 3 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. פישמן אילת
הערות
-
קבוצה 77 סגורה לסיניים בלבד
מבחנים
מועד א: 18-09-2024 מועד ב: 27-10-2024קבוצות רישום
|
|
|
|
שעות שבועיות
3 נקודות אקדמיות • 3 שעות הרצאה
אחראים
פרופ. פישמן אילת
הערות
-
קבוצה 77 סגורה לסיניים בלבד
קבוצות רישום
|
|
|
|
שעות שבועיות
3 נקודות אקדמיות • 3 שעות הרצאה