קורס זה מקנה לסטודנטים ידע מעשי בהפעלת יחידות ציוד תעשייתי למחצה של טכנולוגיות מתקדמות לעיבוד מזון וחומרים ביולוגיים וכן באפיון תוצריהם במגוון שיטות. התנסויות הקורס יתמקדו בתהליכים תרמיים ולא תרמיים חדשניים (חימום אוהמי, שיטות מבוססות לחץ), השוואה ביניהם וכן הערכת השפעתם על תכונות המזון ורכיביו.

פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון

מקצועות קדם

(64117 - תופעות מעבר חום ו- 64239 - מע.בהנ. תהליכים וחומרים ביולוגיים ו- 64420 - מיקרוביולוגיה של מזון)