קורס זה מקנה לסטודנטים ידע מקיף בטכנולוגיות עיבוד מתקדמות, כגון: מיקרוגל, לחץ גבוה וחימום אוהמי, והשלכותיהם לתכונות הפיזיקו-כימיקליות של מוצרי מזון וחומרים ביולוגיים. נושאי הקורס כוללים הכרות של שיטות אפיון ואנליזה מתקדמות וכן פורמולציה ורה-פורמולציה של מזון. קורס זה כולל גם אינטגרציה של ידע קודם בפרויקט לפיתוח מוצר חדשני.

פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון

מקצועות קדם

(64117 - תופעות מעבר חום ו- 64239 - מע.בהנ. תהליכים וחומרים ביולוגיים ו- 64420 - מיקרוביולוגיה של מזון)