מבוא: מבנה ותכונות מזון וחומרים ביולוגיים וחשיבותם בתחומי הטכנולוגיה הרלוונטיים. מבנה ותכונות מים נוזליים וקרח: תמיסות, אפקטים ייחודיים ליון, סוכרים והשפעתם על מבנה המים, מתח פנים, נימיות קפילריות והרטבה: נוקלאציה וגיבוש: הקפאה, מעבר זכוכיתי, פולימרים: סוגי פולימרים בביוטכנולוגיה ומזון, סוגי קשר, קונפורמציות, קונפיגורציות, פיזיקה בסיסית של פולימרים, תרמודינמיקה של תמיסות פולימרים, ריאולוגיה ומבנה פולימיזציה וג'לציה: תפיחה והתכווצות ג'לים, התארגנות עצמית: יציבות מערכות קולואידיות.

פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תארים מתקדמים

מקצועות ללא זיכוי נוסף

64238 - מדע וטכנולוגיה של ביו-חומרים 64250 - מדע וטכנולוגיה של ביו-חומרים


מידע סמסטריאלי