מידע כללי
הקורס עוסק בעקרונות ובשיטות המשמשים להערכת מזון באמצעות החושים. הבנה בסיסית של מבנה ותפקוד החושים הכימיים וגורמים המשפיעים על פעילותם. יילמדו מבחני חישה ויידונו היכולות והמגבלות של כל אחד מהם. יתורגלו ניתוח סטטיסטי של תוצאות מבחנים והסקת מסקנות בעלות משמעות. לימוד בחירת שופטים ואימונם לשמש בצוותי טעימה. הסטודנטים יתנסו בביצוע מבחני חישה, ניתוח התוצאות והסקת מסקנות וכן לקיחת חלק בתכנון מבחן חישה.
פקולטה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|תואר ראשון
|תארים מתקדמים
מקצועות קדם
(64238 - מדע וטכנולוגיה של ביו-חומרים ו- 94480 - מבוא להסתברות וסטטיסטיקה)
מידע סמסטריאלי
שעות שבועיות
2.5 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה • 1 שעות תרגול
אחראים
גב. מרצ'נקוב פלם ליבי
הערות
-
לאורך הסמסטר יתקיימו 3 מעבדות בשעות הקורס במקום ההרצאות.
-
בשאר השבועות יתקיימו 3 שעות הרצאה.
-
ההשתתפות במעבדות חובה
מבחנים
מועד א: 30-04-2024 13:00 - 16:00- הנ.מזון 300.
- הנ.מזון 300.
קבוצות רישום
|
|
שעות שבועיות
2.5 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה • 1 שעות תרגול
אחראים
דר. פלג חנה
הערות
-
לאורך הסמסטר יתקיימו 3 מעבדות בשעות הקורס במקום ההרצאות.
-
בשאר השבועות יתקיימו 3 שעות הרצאה.
-
ההשתתפות במעבדות חובה
מבחנים
מועד א: 12-02-2023 מועד ב: 08-03-2023קבוצות רישום
|
|
שעות שבועיות
2.5 נקודות אקדמיות • 2 שעות הרצאה • 1 שעות תרגול
אחראים
דר. פלג חנה
הערות
-
לאורך הסמסטר יתקיימו 3 מעבדות בשעות הקורס במקום ההרצאות.
-
בשאר השבועות יתקיימו 3 שעות הרצאה.
-
השתתפות במעבדות חובה.
מבחנים
מועד א: 14-02-2021 13:00 - 16:00 מועד ב: 09-03-2021 13:00 - 16:00קבוצות רישום
|
|